V spletni trgovini Insibio.si se trudimo, da naročeni izdelki kar najhitreje pridejo do vas. Praviloma bodo na vaš naslov dostavljeni v dveh do sedmih delovnih dneh od oddaje naročila.

 

Artikle dostavljamo preko Pošte Slovenije. Stroški dostave na naslov v Sloveniji znašajo 3,99 €. Dejanski stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema so vedno razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

Pri izbiri opcije plačila po predračunu bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Dobavni rok začne v tem primeru teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.

V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk znaša en dan, pri čemer pa se le ta lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, …) podaljša.

Če naročenih izdelkov zaradi izjemnih in nepredvidenih dogodkov ne bo mogoče dostaviti v predvidenem času, boste o tem obveščeni preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob naročilu. Maksimalen dobavni rok je 30 dni.

Če želite preklicati naročilo, lahko to storite vse do trenutka, ko je blago predano dostavni službi in sicer po telefonu, s klicem na telefonsko številko: 070 66 66 64

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button