Prizadevamo si, da naročeni izdelki kar najhitreje pridejo do vas. Praviloma bodo vsa naročila, sprejeta do 13. ure oddana v dostavo že isti delovni dan ter prispela na vaš naslov v dveh do sedmih delovnih dneh od oddaje naročila (odvisno od dostavne službe).

Stroški dostave na naslov v Sloveniji znašajo 3,99 €. Pri nekaterih izdelkih je zaradi specifičnih logističnih postopkov lahko poštnina drugačna. O tem boste obveščeni v postopku oddaje naročila, a še pred potrditvijo naročila. Za vsa naročila v znesku nad 50 € je poštnina brezplačna.

Dejanski stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema so vedno razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

Čeprav redko, se lahko zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk znaša en dan, pri čemer pa se le ta lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, …) podaljša.

Dostavo izven Slovenije zaračunamo posebej. Za informacije o stroških dostave v druge države pokličite na 070 66 66 64

Če naročenih izdelkov zaradi izjemnih in nepredvidenih dogodkov ne bo mogoče dostaviti v predvidenem času, boste o tem obveščeni preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob naročilu. Maksimalen dobavni rok je 30 dni.

Če želite preklicati naročilo, lahko to storite vse do trenutka, ko je blago predano dostavni službi, in sicer po telefonu, s klicem na telefonsko številko 070 66 66 64

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button