Komplet PREKO VSEH MEJA

51.90

Vam primankuje energije? Prepustite se blagodejnim učinkom cvetnega prahu, organskega kompleksa HDBA in vitamina C, ki so združeni v prehranskem dopolnilu LEVETON. Za najboljši rezultat ga priporočamo v kombinaciji z prehranskim dopolnilom STRONG IMMUNITY, ki prispeva k delovanju vašega imunskega sistema z vitaminom D in organskim kompleksom HDBA, ki ima vlogo pri normalnem psihološkem delovanju.

V paketu prejmete 1 kos Strong immunity in 1 kos Leveton

Ni na zalogi

STRONG IMMUNITY – prehransko dopolnilo na osnovi organskega kompleksa HDBA, vitaminov B6 in D3, namenjeno športnikom in tistim, ki delajo v zaprtih prostorih.

Organski kompleks HDBA z visoko vsebnostjo vitamina B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov in prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti ter normalnemu psihološkem delovanju.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, normalni absorpciji/ uporabi kalcija in fosforja ter ohranjanju zdravih kosti.

Priporočena dnevna količina oziroma odmerek in navodila za uporabo
Odrasli: 2 tableti 1-krat dnevno med jedjo.
Odrasli pri športnih aktivnostih: 2 do 3 tablete 3-krat dnevno med jedjo ali med obroki.

Priporočena uporaba 30 dni, nato prekinitev za najmanj 14 dni.

Sestavine: laktoza, organski kompleks HDBA z vitaminom B6 (laktoza, glukoza, trotovina, piridoksin hidroklorid), vitamin D3 (koruzni škrob, holekalciferol, D-alfa-tokoferil acetat), sredstvo proti sprijemanju (kalcijeve soli maščobnih kislin).

Teža tablete 500 mg

90 tablet

Sestava 1 tableta
Organski kompleks HDBA 100 mg
Vitamin D3 3 mg
Piridoksinijev hidroklorid (Vitamin B6) 0,8 mg

  

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte, če imate pomanjkanje laktaze ali kakršno koli intoleranco na katero izmed sestavin. Zaradi vsebnosti trotovine in možne alergijske navzkrižne reakcije, izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na školjke, rake in pršice. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka ne uporabljajte zvečer. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

LEVETON je prehransko dopolnilo na osnovi cvetnega prahu, rapontike, organskega kompleksa HDBA ter vitaminov B6, C in E. Ima visoko vsebnost vitaminov B6, C in E.

Cvetni prah stimulira imunski odziv in krepi občutek energije v primeru utrujenosti.

Organski kompleks HDBA z visoko vsebnostjo vitamina B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov in prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti ter normalnemu psihološkem delovanju.

Vitamin C in Vitamin E sta antioksidanta, ki imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k sproščanju energije pri presnovi in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.

Priporočena dnevna količina oziroma odmerek in navodila za uporabo:

Odrasli: 1 tableta 3-krat dnevno med jedjo.
Odrasli pri športnih aktivnostih: 3 do 4 tablete 3-krat dnevno med jedjo ali med obroki.

Priporočena uporaba 30 dni, nato prekinitev za najmanj 30 dni.

Sestavine: laktoza, cvetni prah, korenine in korenike rapontike (Rhaponticum carthamoides) v prahu, organski kompleks HDBA z vitaminom B6 (laktoza, glukoza, trotovina, piridoksin hidroklorid), L-askorbinska kislina, emulgator (hidroksipropilmetil celuloza), D-alfa-tokoferil acetat, sredstvo proti sprijemanju (kalcijeve soli maščobnih kislin), emulgator (polisorbat 80), barvilo (titanov dioksid).

Teža tablete 500 mg

60 tablet

Sestava 1 tableta
Cvetni prah 100 mg
Rapontika (suhi ekstrakt korenin in korenike) 50 mg
Organski kompleks HDBA 50 mg
Askorbinska kislina (Vitamin C) 30 mg
α-tokoferil acetat (Vitamin E) 3 mg

 

 

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte, če imate pomanjkanje laktaze ali kakršno koli intoleranco na katero izmed sestavin. Zaradi vsebnosti trotovine in možne alergijske navzkrižne reakcije, izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na školjke, rake in pršice. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelek ni primeren za tiste, ki so močno razdraženi ali imajo težave s spanjem, s povišanim krvnim tlakom, potrjeno aritmijo ali znano aterosklerozo. Izdelka ne uporabljajte zvečer. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet PREKO VSEH MEJA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button