Komplet MOČNE KOSTI

43.90

Ali ste vedeli, da ima kalcij pomembno vlogo pri delitvi in specializaciji celic in je potreben za ohranjanje zdravih kosti? OSTEOMED je prehransko dopolnilo, na osnovi kalcijevega citrata , organskega kompleta HDBA in vitamina B6. Ima visoko vsebnost vitamina B6 in kalcija. HONDROVIT pa je prehransko dopolnilo na osnovi regrata in vitamina C.

V paketu prejmete 1 kos Osteomed in 1 kos Hondrovit.

Ni na zalogi

OSTEOMED – prehransko dopolnilo na osnovi kalcijevega citrata, organskega kompleksa HDBA in vitamina B6. Ima visoko vsebnost vitamina B6 in kalcija.

Kalcij ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic in je potreben za ohranjanje zdravih kosti.

Organski kompleks HDBA z visoko vsebnostjo vitamina B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov in prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti ter normalnemu psihološkem delovanju.

Priporočena dnevna količina oziroma odmerek in navodila za uporabo
Odrasli: 2 tableti 3-krat dnevno med jedjo.
Odrasli pri športnih aktivnostih: 3 tablete 3-krat dnevno med jedjo ali med obroki.

Priporočena uporaba 30 dni, nato prekinitev za najmanj 15 dni.

Sestavine: laktoza, kalcijev citrat, organski kompleks HDBA z vitaminom B6 (laktoza, glukoza, trotovina, piridoksin hidroklorid), emulgator (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju (kalcijeve soli maščobnih kislin), emulgator (polisorbat 80).

Teža tablete: 505 mg

90 tablet

Sestavine 1 tableta
Kalcijev citrat 200 mg
Organski kompleks HDBA 100 mg

 

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte, če imate pomanjkanje laktaze ali kakršno koli intoleranco na katero izmed sestavin. Zaradi vsebnosti trotovine in možne alergijske navzkrižne reakcije, izdelek ni primeren za ljudi, ki so alergični na školjke, rake in pršice. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka ne uporabljajte zvečer. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

HONDROVIT je prehransko dopolnilo na osnovi regrata in vitamina C.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti.

Priporočena dnevna količina oziroma odmerek in navodila za uporabo
Odrasli: 2 tableti 3-krat dnevno med jedjo.
Odrasli pri športnih aktivnostih: 4 do 5 tablet 3-krat dnevno med jedjo ali med obroki.

Priporočena uporaba 30 dni, nato prekinitev za najmanj 14 dni.

Sestavine: laktoza, korenine regrata (Taraxacum officinale) v prahu, askorbinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (kalcijeve soli maščobnih kislin).

Teža tablete: 205 mg

90 tablet

Sestava 1 tableta
Korenina regrata (suhi ekstrakt) 80 mg
Askorbinska kislina (Vitamin C) 7 mg

 

 

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte, če imate pomanjkanje laktaze ali kakršno koli intoleranco na katero izmed sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka ne uporabljajte zvečer. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet MOČNE KOSTI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button