INSIBIO je mednarodno podjetje s sedežem v Sloveniji, katero že 25 let ponuja inovativne izdelke visokega standarda kakovosti. Naši izdelki vsebujejo ekskluzivne formule, ki jih je razvilo naše materinsko podjetje Parapharm, v skladu z evropskimi zahtevami za učinkovitost in varnost izdelkov, katero spremljamo v vseh fazah proizvodnega procesa.

Naši izdelki so zasnovani tako, da vam pomagajo zaščititi vaše zdravje in vam zagotavljajo aktivno in dolgo življenje. Razumemo, da je človeško telo kompleksen sistem. Naše telo v sodobnem življenju nenehno doživlja negativne in stresne vplive, medtem ko zdravljenje individualnih organov vodi do negativnih posledic drugih organov. To je glavni razlog, zakaj je podjetje Insibio v sodelovanju s podjetjem Parapharm ustvarilo vrsto izdelkov, ki so usmerjeni  k celostnem okrevanju telesa in ne le posameznih organov.

Od ustanovitve materinskega podjetja Parapharm leta 1995 v Rusiji je razvilo in preizkusilo široko paleto izdelkov in postalo  zmagovalec regionalnih, vseevropskih in mednarodnih tekmovanj. Naši izdelki so bili leta 2014 nagrajeni z medaljo ruskega predsednika Vladimirja Putina, za velik prispevek pri pripravah in izvedbi zimskih olimpijskih iger v Sočiju. Kombinacija prakse in znanosti, ki jo zagotavlja visokotehnološka proizvodnja, omogoča ustvarjanje inovativnih izdelkov in svetovnih odkritij. Danes se lahko pohvalimo z več kot 320 ruskih in tujih patentov, vključno s patenti iz Avstralije, Evrazije, Evrope, Izraela, Indonezije, Kanade, Kitajske, Mehike, Nove Zelandije, ZDA, Ukrajine, Japonske in drugimi. Sedem izmed njih je prejelo status uspešnih izumov Rusije in dva patenta sta bila vključena na seznam »100 najboljših izumov Rusije« (izdeleka Osteomed in Eromax). Še posebej pa smo ponosni, da smo našli način za ohranitev trotovine, ki je zaščiten s patentom RU 2491078 in zanj prejeli internacionalni nazivorganski kompleks HDBA. Edinstveni Organski kompleks HDBA je eden najpomembnejših sestavnih delov celotne linije prehranskih izdelkov podjetja Insibio. Gre za absorbiran homogenat ličink trotov ohranjen s pomočjo posebne tehnologije, ki omogoča ohraniti njegove dragocene prehranske lastnosti.

 

Poslanstvo in moto podjetja je “za zdravje in lepoto iz narave”, z drugimi besedami je to skrb za zdravje in kakovostno življenje z željo, da v vaše domove pripeljemo visoko kakovostne izdelke za podpiranje in obvladovanje dobrega počutja in zdravja ljudi. Naša specializacija je visokotehnološka proizvodnja inovativnih prehranskih dopolnil iz surovin naravnega izvora. Vsi izdelki so naravnega izvora in nam pomagajo, da dopolnimo prehrano z vsemi manjkajočimi sestavinami, ki jih potrebujemo za zdrav način življenja. Ker sledimo načelom trajnosti in inovativnosti, smo v proizvodni postopek uvedli sušilnik zdravilnih rastlin na sončno energijo.  Gojimo zdravilne rastline z visoko vsebnostjo bioloških aktivnih snovi, katerih učinkovitost temelji na napredni tehnologiji krio obdelave (hladna obdelava). Naši izdelki so namenjeni tistim, ki niso pripravljeni živeti z boleznimi in razumejo, da je bolezen lažje preprečiti kot zdraviti in za vse, ki verjamejo, da je narava odličen zdravnik, ki ima veliko idej za srečno in dolgo življenje.  Upam, da boste cenili prednost naših izdelkov in da bodo ti postali del vaše redne prehrane, kar je ključno za ohranjanje zdravja in mladosti.

Innokenty Sizov, generalni direktor

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button