1. Prehranski dodatek HDBA je organski kompleks izdelan na osnovi trotovine, ki je zaradi vsebnosti esencialnih aminokislin skoraj popoln vir beljakovin. Trotovino pridobimo s posebno metodo trituracije (mečkanje, cejenje) sedem dni starih trotovskih ličink in iz hranilne vsebine trotovskih celic v posameznih satih. Zelo pomembno je, da se pridobivanje izvaja z upoštevanjem najvišjih standardov higiene in ob zavedanju da imamo s proizvodnjo možnost biološkega zatiranja varoze.

     

    HDBA organski kompleks ima kompleksno sestavo in je izredno bogat z močnimi hranilnimi in biološko aktivnimi snovmi (vključno s snovmi hormonskega tipa). Vsebuje 29 aminokislin (skupna vsebnost aminokislin se giblje med 37.5 in 40.6%), od tega je 40% esencialnih), 16 monobazičnih karboksilnih kislin in 4 večkrat nenasičenih maščobnih kislin.

    Uživanje organskega kompleksa HDBA ima pomembne zdravilne učinke in se lahko uporablja za  zdravljenje najrazličnejših motenj in bolezni. Ne nazadnje je potrebno omeniti še, da glede na opravljene študije uživanja trotovine, celo v velikih koncentracijah, ne predstavlja nobenih mutagenih tveganj ali tveganj za kronično toksičnost in ne deluje teratogeno.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
X
Call Now Button